Andreas Høivold

Pokerspiller fra Kristiansand

Om Andreas Høivold

Jeg er Andreas Høivold, født i Sunderland, UK, men har vokst opp og levd nesten hele livet mitt i Norge, og anser meg selv som 100 % norsk.

Etter å ha hatt en del forskjellige jobber, så ble det full satsing på poker i 2006. Jeg sluttet i jobben jeg hadde i et IT-selskap for å satse fullt på poker. Det gikk fantastisk bra fra første stavtak, så jeg så meg aldri tilbake.

Fra 2009-2015 bodde jeg i Las Vegas. Det var selvsagt veldig bra for pokeren, men jeg savnet både venner og familie samt naturen og havet noe veldig.

Selv før jeg flyttet til Vegas så hadde jeg tenkt på en database om alt som hadde med poker å gjøre. I en årrekke jobbet jeg med prosjektet som endte som 1stSpade.com.

I dag bor jeg i hjembyen min, Kristiansand. Jeg trives her! Akkurat nå jobber jeg sammen med liten gruppe med en ny poker-app som heter Pokio.

En online betalingstjeneste som gjør det mulig for brukere å kjøpe online på internasjonale sider. Øyeblikkelige transaksjoner, uten å kaste bort tid. Like enkel å bruke som kontanter. Sikkerhet fra ende til ende. Garantert personvern. Sett inn og uttak i din lokale valuta eller i amerikanske dollar.

Pokio er en app for telefoner og nettbrett. Det er den eneste lovlige poker-appen i markedet og jeg spiller der mye selv. Du er selvsagt velkommen til å bli med i klubben 1stSpade (ID: 100033). Sjekk ut her på siden, samt pokio.com for mer informasjon.

Hvorfor Skrill

Innskudd og uttak går superraskt

Det er gratis å bruke

Du kan sette inn og ta ut penger på veldig mange måter

Du kan få et Mastercard (forhåndsbetalt).

Kontakt