Pokio –

Hvordan installerer du appen?

For iPhone:

Fra linken du har fått så velger du «Join»

Da kommer du til «INSTALL POKIO».

Installasjonen må gjøres i to steg. Først må du laste ned «TestFlight» og så må du laste ned Pokio. Det er viktig at du IKKE åpner TestFlight etter å ha installert appen, men at du velger Tilbake/Back. Hvis du blir spurt om en kode i TestFlight, så har du valgt «OPEN» i stedet for å gå tilbake.

Når du klikker på Step Two «Download» av Pokio, så åpnes TestFlight. Det er ikke viktig om du aksepterer varsler/notifications fra TestFlight eller ikke.

Du kommer så til «Apps» og her velger du «INSTALL» for Pokio. Når Pokio er ferdig lastet nest, så trykker du «OPEN» og du kan lage deg en konto.

For Android:

Det er heldigvis mye enklere med Android. Du kan følge denne linken som tar deg rett til installasjonen eller installere via Pokio.com.

Nå må du velge klubb. Klubben du skal velge er 1stSpade og ID er 100033

Når 1stSpade kommer opp så velger du «Join»

Nå er du klar for å spille! Velkommen til 1stSpade og Pokio!
Velg «Play» nederst på siden for å finne bord.

Verifikasjon

Hvis du vil verifisere din konto for å kunne motta gaver og for å kunne ta ut penger, så må du gå på «Me» nede i høyre hjørnet. Under «Identity verification» så må du laste opp et bilde av ID og et bilde av et brev med din adresse på. Det kan være fra bank, forsikring, telefonregning eller annet.